MALZEMELER:
- 4 yufka
- 1 çay bardağı süt
- 1/2 çay bardağı zeytinyağ
- 1/2 çay bardağı sıvıyağ
- yarım kilo pırasa
- yarım kangal sucuk
- kırmızı pul biber
- tuz
YAPILIŞI:
Pırasayı küçük küçük doğrayıp vog tavada sıvıyağ içinde çevire çevire kavurup sucukları da ekliyorsunuz,ardından baharatlarımızı ekliyoruz ve altını kapatarak soğumasını bekliyoruz
Bir yufkayı açıp yağlı sütlü karışımla yağlayıp 4 e bölüyoruz.Yufkanın uzun tarafına malzemeden koyup kıvırıyoruz. ben böyle şekil verdim sizler nasıl arzu ederseniz.Üstüne içine sürdüğümüz malzemeden de sürüp 180 derecelik fırında pişiriyoruz. AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder