Hamurumuzu tuttuktan sonra limon büyüklüğünde bir parça ayırıp yağlanmış kelepçeli kabımıza hamuru yayıyoruz,pişirip ılıklaştırdığımız elmaları da üzerine yaydıktan sonra geri kalan hamurumuza istediğimiz şekli verip elmaların üzerine koyup 180* fırında pişiriyoruz...
Sunumuna bayıldım eminim tadı da süperdir ellerine sağlık ♥
YanıtlaSilTEŞEKKÜRLER
SilElmalı tarifler her zaman favorimdir.Sunum süper eline saglık canım..
YanıtlaSilTeşekkür ederim hayatım:)
SilÇok şık olmuş. Ellerinize sağlık nefisss.
YanıtlaSilTEŞEKKÜR EDERİM:)
SilÇok şık olmuş .Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilEllerine sağlık
YanıtlaSilÇok güzel gözüküyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilÇok sevdiğim bir tariftir...Süslemesini ayrıca çok beğendim. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilEllerinize sağlık.👍
YanıtlaSilElmalı her tarif favorimdir.
Afiyetler olsun.
Sevgilerimle.
Bir ara yapardım ve çocuklar severdi. Epeydir ihmal ettiğim bir tarif bu. Ellerine sağlık:))
YanıtlaSilO kadar çok canım çekti ki, ellerinize sağlık çok harika görünüyor.
YanıtlaSilsevgiler
tolunay