3 Ocak 2016 Pazar

ÇİKOLATA KAPLI PASTANE KURABİYESİ

Yine ağızda kıyır kıyır dağılan şahane bir kurabiye ile mutfağımdan iyi akşamlar dilerim arkadaşlar 


MALZEMELER:

  • 125 gr margarin
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 çorba kaşığı sirke
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Alabildiği kadar un 
YAPILIŞI:

Hamurumuza istediğimiz şekli verdikten sonra 180 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz. Soğuduktan sonra ben mari yöntemi ile çikolatamızı eritip kurabiyelerimizi batırıyoruz ve hindistan cevizine buluyoruz.. Hepsi bu kadar:)

Sevgi ve sağlıcakla kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder