27 Ocak 2015 Salı

MANTAR SOSLU BONFİLE



Mantar soslu bonfile ile herkese iyi akşamlar.Bonfile dilimlerini 3 4 dakika teflon tavada arkalı önlü pişirdim. Başka bir tenceremin içine 5-6 çorba kaşığı yağımı kızdırıp 4❤️5 tatlı kaşığı un güzelce pembeleşinceye kadar karıştırarak kavurun. Başka bir yerde 1 küçük paket krema, 2.5 su bardağı su, 2 çay kaşığı hardal ile mix yapın pembeleşen unun üzerine dökün kısık ateşte 5 dakika pişirin.Tuz ve karabiberle tatlandırın. 1 su bardağı mantarı ve etleri ilave edin, kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.Ben havuçlu bezelyeli pilavla ikram ettim artık siz neyi uygun görürseniz onunla sunum yaparsınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder